Raja Ampat - Indonesien

Fantastisk dykning i Raja Ampat - Indonesien

Meridian Adventure Dive ligger i hjertet af "Coral Triangle" en af ​​verdens mest biodiverserede og vigtige marine hotspots i verden.

Dette område kaldes oftest for 'Kronjuvelen' i denne region på grund af det forbløffende udvalg af fisk og koraller, der findes her.

Meridian Adventure Marina Club & Resort i Waisai er det første af sin slags, et PADI 5-stjernede boutiquehotel i Raja Ampat.

Det moderne, enkle, rene og airconditionerede hotel kombineret med højt ydende, lavemission dykkebåde - gør dykningen på de bedste dykkepladser, som vores planet har at tilbyde, en oplevelse uden sidestykke.

Meridian Adventure er et selskab med dybe rødder i rejser og har i årtier skabt oplevelser og er meget stolte af deres usædvanligt høje standarder.

 

Hvor er Raja Ampat?

Raja Ampat, eller de fire konger, er en øgruppe bestående af over 1.500 små øer og huler omkring de fire største øer Misool, Salawati, Batanta, Waigeo og den mindre ø Kofiau i Indonesien. Raja Ampat archipelago er den del af Coral Triangle, der indeholder den rigeste marine biodiversitet på jorden.

 

Standard pakker 

Tag et kig længere nede på siden og se nogle af standard pakkerne.

Hvis du vil vide mere eller høre om andre kombinationer f.eks uden dykning giv os endeligt et kald eller send en mail.