PADI eLearning

PADI OWD - GRUNDKURSUS

som eLearning

 

Har du en travl hverdag, og derfor svært ved at møde til teori undervisningen en hverdag?

Så er eLearning måske noget for dig.

Man skal stadig følge et af vores faste hold, man skal bare ikke møde den første dag til teori. Det er nemlig muligt at at lave teorien og tage eksamen digitalt - når det passer ind i ens egen kalender og i sit eget tempo.

Så skal man kun lave en lille Quick Review, som vi laver inden den første gang i pool.

Der findes to muligheder for eLearning:

  1. Ved hjælpe af Touch. Touch er slags interaktiv bog med videoer osv. Touch downloades på en tablet eller en mobiltelefon (kan også ses på PC, men er optimeret til tablet/telefon). Efter det er hentet kræves der ikke internet, og Touch kan derfor medbringes på farten og læses på ferien, i bussen osv. Touch findes på dansk

  2. Ved hjælp af PC-version. PC-versionen er en præsentationen man ser online - en powerpoint lignende præsentation (kræver netadgang). Præsentation er på engelsk.

Vi anbefaler Touch-versionen. Se en kort video omkring Touch her

Hvis du vil bestille et PADI Open Water Kursus med digital teori, skal du bestille kurset ved at kontakte os eller via webshoppen - husk at vælge digital under "Bogudgave / digital"

Herudover skal du bestille den digitale teori ved PADI. Dette kan nemt gøres ved at klikke på banneret nedenunder priserne - husk at vælge dansk.

Pris for Pro Dive's del: 3.195,- / pers.

PADI's del: 177 €(pris i 2018)

eLearning kan også købes igennem os, hvis man ikke selv vil gøre det ved PADI